Jobba med oss

Nu söker vi regionens vassaste produktionsledare

 

Det har gått trettio år sedan vi startade byrån och vi tycker fortfarande att film är det roligaste och mest utmanande som finns. Nu söker vi dig. Är du en nyfiken, lösningsorienterad produktionsledare med några års erfarenhet från byrå? Är du van att jobba självständigt och driva projekt från uppstart till slutleverans? Om du dessutom är strukturerad och har en naturlig förmåga att skapa goda relationer så är jobbet ditt.

Ser du dig själv hos oss? Ingen dag är den andra lik på Videa. Vi jobbar nära kunder med helt olika verksamheter, bakgrunder, utmaningar och behov, vilket gör jobbet oerhört spännande, varje dag. Förutom att leda våra kunder genom filmproduktionsprocessen har du det övergripande ansvaret för prioritering av byråns samtliga projekt. Det betyder att det är du som ser till att tidsplaner hålls och att lönsamheten upprätthålls. Som spindeln i nätet är du också en naturlig del i våra möten med potentiella kunder, tillsammans med vår strategiska projektledare. Du rapporterar direkt till VD och ingår i byråns ledningsgrupp.

För varje uppdrag sätter vi ihop ett dream team, utifrån de kompetenser som krävs för just det projektet. Här har du en viktig roll i att forma arbetsgruppen med egen personal, kryddad med externa partners, med kompetens inom exempelvis copy, ljud, ljus, och speaker.

 

Kvalifikationer

• Minst 1–3 års erfarenhet som produktionsledararbete

• Erfarenhet inom media och kommunikation, gärna digital sådan

• Goda kunskaper i engelska

 

Om Videa

Videa grundades 1988 och var då en filmproduktionsbyrå. Idag är vi en filmbyrå som erbjuder tjänster inom allt från strategi och mediaplanering till filmproduktion och 3D-animationer. Bland våra uppdragsgivare hittar du globala industriföretag som Sandvik och Vattenfall, men också organisationer, konsumentföretag och offentlig sektor. Mackmyra Whisky, Ecpat och Gävle Energi är några exempel på kunder. Videa består av ett sammansvetsat gäng med fem medarbetare och ett stort gäng frilansande samarbetspartners. Vi har vår bas i Atsahuset, i en ljus industrilokal vid gasklockorna i Gävle.

Vill du vara en del av ett professionellt, dynamiskt och välkomnande team där vi växer och utvecklas tillsammans? Då är det här jobbet för dig.

 

Ansökan

Skicka din ansökan till jobb@videa.se

Sista ansökningsdag är 15 augusti 2018.