SV / ENG


Vidéa - En kommunikationsbyrå
med specialisering inom rörligt media

Vi är en strategisk kommunikationsbyrå som erbjuder kompetens inom strategi, idé och
manus, filmproduktion, 3D-visualiseringar och distribution.RÅDGIVNING, STRATEGI & DISTRIBUTION

Vi vägleder dig att använda filmmediet på rätt sätt för att uppnå dina affärs- och verksamhetsmål. En viktig del i filmprocessen, kanske den viktigaste för att nå effekt, är valet av distributionskanaler för att optimera träff i målgruppen. Vi utarbetar tillsammans med kunden en digital mediaplan.

FILMPRODUKTION

Finns det något mer effektivt kommunikationsverktyg än film? Det tycker inte vi. Vidéa har mer än 25 års erfarenhet att skapa spännande filmer för företag. Vi producerar allt från korta reklamfilmer för sociala medier, Live-TV till storslagna varumärkesfilmer, vid behov förstärkta med avancerade 3D-animeringar. Finns det ingen färdig filmidé är det inga problem. Vi hjälper kunden hela vägen från idé, manus och strategi till färdig film och spridning på nätet.

LIVE-TV

Speciella tider kräver smarta lösningar. Live-TV är idag bättre än någonsin. Vidéa producerar alltifrån föreläsningar, produktlanseringar, live-studio och event. Från mindre livestreaming till större direktsändningar med nätet som plattform. Vi erbjuder en helhetslösning där vi tillsammans med våra samarbetspartners står för all teknik och personal med fotografer, ljud & ljustekniker och bildproducent. Vi hjälper också till med idéer på innehåll, produktion av grafik, inslag till inredning av studiomiljön för den bästa möjliga Live-upplevelsen.

3D-ANIMATION

3D används till allt från produktpresentationer, visualisering av byggnationer till att förklara processer. Ofta innehåller även våra filmproduktioner 3D-animationer, speciellt när något är komplicerat, svårtillgängligt eller helt enkelt för farligt att filma. Möjligheterna är många och oavsett om det finns färdiga CAD-modeller och ritningar eller ibland inget underlag alls kan vi skapa spännande material som är lätt att ta till sig. Endast fantasin sätter gränserna.

VIRTUELLA MÖTESPLATSER

Vi omvandlar den fysiska mässan/showroom med tillhörande aktiviteter till den digitala världen, vilket även omfattar events ochKick-off konferenser. Vi skräddarsyr den digitala miljön utifrån profil och önskemål/syfte. Appstar virtuella värld kan innehålla; film, bildspel, 3D-animationer, Live-TV med chat-funktion, teamsmöten, demos, One-to-One meetings och spel. Möten som överraskar och involverar. Läs mer om AppStar här: www.appstarsweden.com

APPAR

Våra företagskunder frågar oss allt oftare om att ta fram appar för deras verksamhet. Vidéa är därför partner och delägare i Appstar Sweden AB, en appbyrå som utvecklar och designar smarta "easy to use"-appar för B2B-företag. Fokuset är att skapa appar som engagerar, berör och driver säljprocessen. Läs mer om AppStar här: www.appstarsweden.com
PRODUKTIONER


Alla Film 3d Info Graphic Live TV

VIDEA

INFO GRAPHIC

Gävle växer

Information

Live-TV. Digital Bockinvigning 2020 - worldwide

LIVE-TV

LIVE-TV

LIVE-TV

FAZER

Stopmotion film

3D-ANIMATION - ÖHLINS RACING

3D-ANIMATION

Mora Armatur

Produktlansering

Apollo Energy Gum

Produktlansering

SYNTRONIC

Brand film

SANDVIK MINING AND ROCK TECHNOLOGY

KAMPANJ FÖR SOCIALA MEDIER

IPCO

Brand

Sandvik MT

Employer Branding


Visa fler projekt


Kontakt


Vidéa AB
Adress: Atlasgatan 8, SE-802 86 GÄVLE
Telefon: +46 (0)26 - 66 44 70
E-post: [email protected]
VAT: SE 556318912401


LENNART SCHULLERQUIST

STRATEG

+46 (0)70-589 79 52
[email protected]

ULF GRADIN

VD / EXEKUTIV PRODUCENT

+46 (0) 70 - 333 48 47
[email protected]

PETER SÖDERGREN NORIN

FILMANSVARIG

+46 (0) 72 - 209 24 81
[email protected]

PÄR MOSTAD

3d / grafikansvarig

+46 (0) 72 - 201 54 68
[email protected]